Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Световните кръгове по мотокрос през `08 в България

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световните кръгове по мотокрос през `08 и`09 в България

Пропуските са едни лентички с определен цвят на който пише GrandPrix Bulgaria. Всеки цвят си има определен пропускателен режим. Едни са за механици, други за състезатели, трети за мениджъри, четвърти за гости и т.н.
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Заслужава си да разгледаш боксовете,виждаш състезателите без каски,техните мотори от близко,снимаш се с тях.Краси е прав,че преди продаваха гривни,но мисля,че беше само 1-вата година.Аз влизам с покана.

Коментар

Първоначално публикуван от borisgp Преглед на мнение
        Правилно ли съм разбрал, че тази година МX 3 ще пропуснат "Ридо" и ще карат в Троян. Каква ли е причината!?
        Причината е елементарна - просто троянското трасе е по-добро и отговаря на съвременните стандарти.
        Самоковската община цяла зима кълве от Боровец, ама няма кой да се сети да направи поне една оросителна система.
        Еми като не им се дават кинти, няма и да получават.

Лично на мен ми е кофти че "Ридо" запада, но това е реалността.
        Дано се събудят точните хора и да върнат славата на това трасе, че то го заслужава, както и феновете от този район.

Коментар

Наистина трасето в Троян за 2 години има огромен напредък и се доближава много до Севлиевското.
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
            Причината е елементарна - просто троянското трасе е по-добро и отговаря на съвременните стандарти.
            Самоковската община цяла зима кълве от Боровец, ама няма кой да се сети да направи поне една оросителна система.
            Еми като не им се дават кинти, няма и да получават.

Лично на мен ми е кофти че "Ридо" запада, но това е реалността.
            Дано се събудят точните хора и да върнат славата на това трасе, че то го заслужава, както и феновете от този район.
            Жалко е наистина аз карам там понеже ми е близо, но пистата е винаги в ужасно състояние, молим се да завали дъжд за да омекне малко та да видим и ние подобаващо трасе. Оправят я само преди състезание, а миналото лято на световното се изсипа дъждец та станаха едни коловози дето седят още и няма кой да я пипне.

Калин Кулев До: Световните кръгове по мотокрос през `08 и`09 в България
            Цитат:
            Мнение на borisgp
            Правилно ли съм разбрал, че тази година МX 3 ще пропуснат "Ридо" и ще карат в Троян. Каква ли е причината!?

Възможно е да са неуредици със Самоковци, а е възможно и просто Троян да са дали по-добра заявка. Те направиха страхотно трасе, което отговаря на всички изисквания с паркове, бани, сгради... Просто развитие. Не може винаги на едно място.
            Ако е съдбовно за тебе, мога да науча точната причина...
            Не е съдбовно. Просто много се учудих като разбрах, че няма да има никакво състезание там, а дори и не фигурира в БГ шампионата странна работа. Сега гледах снимки и клипчета от Аксаково пистата доста добре изглеждаше Ридо ряпа да яде в това си състояние.
            [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Прочетох прясна новина
              че от 2010-та ще има нов клас който ще съпътства световното МХ1 и МХ1. Това ще е европейски шампионат 125 кубика само за 2 тактови мотори
              Целта е да се даде изява на младите пилоти и намаляване на разходите, които основно се издържат от мама и тати.

Ето и цялата статия.

Коментар

То до скоро си имаше такъв шампионат и състезанията се провеждаха заедно с МХ3, основно си караха 125ци, но не знам дали е имало ограничения за 4т.

Коментар

До: Световните кръгове по мотокрос през `08 в България

Да Жоро, има си такъв шампионат дори и сега Европейското МХ2 върви с МХ3, а от догодина е нов клас 150сс 4 такта, а 125 2Т както казах ще вървят заедно с МХ1 и МХ2.
                  Чудя се само дотогава дали и другите фирми ще изкарат 150 4Т или ще карат само хонди

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
                  X